Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η οθόνη μου δεν ανοίγει - Η οθόνη μου έσπασε τί να κάνω;

Η βλάβη της οθόνης του φορητού υπολογιστή μέχρι πριν μερικά χρόνια ουσιαστικά σήμαινε την ολική καταστροφή του υπολογιστή καθώς πολύ συχνά η βλάβη ήταν μη επισκευάσιμη ή το κόστος έφτανε σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της εταιρίας μας έχουν κάνει πλέον την αντικατάσταση της οθόνης του υπολογιστή εφικτή και προσιτή. Η πιθανότητα επιτυχούς επισκευής μιας τέτοιας βλάβης πλέον ξεπερνάει το 90 % και το κόστος κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια.


Κόστος επισκευής:

Όπως και στις περισσότερες βλάβες μια ακριβής εκτίμηση της ζημιάς μπορεί να γίνει μόνο μετά από μελέτη του μηχανήματος από τον τεχνικό μας. Ωστόσο παρακάτω παραθέτουμε μια ενδεικτική λίστα επισκευών.
Καταστροφή της κάρτας γραφικών. Στην περίπτωση αυτή γίνεται αντικατάσταση της κάρτας (αν το μηχάνημα έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών) ή αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας. Το κόστος επισκευής κυμαίνεται από 50-150 € και ο χρόνος επισκευής εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του ανταλλακτικού. Για άμεσα διαθέσιμα υλικά η επισκευή γίνεται σε δυο εργάσιμες μέρες.
Ελαττωματικός Inverter και αντικατάσταση του, δύο εργάσιμες μέρες, 50 €
Αντικατάσταση λάμπας οθόνης 80 €
Αντικατάσταση οθόνης, δύο εργάσιμες μέρες, 150 -250 €. Για φορητούς παλιάς τεχνολογίας οι οθόνες κυμαίνονται από 80 -100 €
πηγή:cns

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Flag Counter